Jivi Malhoe: “Launch mixtape is traktatie, doet leed vergeten & stress te doen verdwijnen”

De organisatie Anything International staat gereed met de launch van haar 1ste Mixtape.  Vrijdag 26 juni gaat het gebeuren. De organisatie heeft als doel om 10 mixtapes te produceren voor de fans. Jivi Malhoe geeft mee in een interview met Dagblad Suriname, dat de mixtape is gemixed door dj IXIAH (Issiah Roberts) & gehost door 1 van de meest legendarische mc’s uit de Nederlandse dance scene, Mc Roga.  “De nieuwe mixtape  zal te beluisteren zijn via SoundCloud (zoek naar Anything International). Er kunnen maximaal  500 mensen blij gemaakt worden met een hardcopy. Aan alle muziekliefhebbers die interesse hebben, mail je naam + Anything International mixtape naar: [email protected] of sms je naam + Anything International mixtape naar +5978999100. De aanvraag kan idem via de like page van Anything International op facebook. In deze mix zul je diverse varianten van de unieke Afro Beats te horen krijgen. Een mix van afro house, deep house & afro beats. Speciaal voor alle muziekliefhebbers dus de mixtape met muziek die niet elke dag te beluisteren is op de mainstream. Muziek brengt mensen bij elkaar. Wij doen het om leed te doen vergeten, stress te doen verdwijnen en mensen speciale herinneringen te laten overhouden”.

De organisatie bestond eind mei 5 jaar in Suriname en 12 jaar als we Nederland erbij tellen. De mixtape is een traktatie namens de organisatie aan niet alleen Suriname, maar ook aan de rest van de wereld. Wij wensen het publiek dan ook heel veel luisterplezier toe en geven namens deze weg een grote shout out naar alle trouwe bezoekers & naar het naar het team van #Anything sinds 2015” aldus Malhoe

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: