Houten woning Confianciweg geheel afgebrand

De brandweer kreeg woensdagavond een melding van een woningbrand aan de Confianciweg, een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg.

Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de brandweer binnen vijf minuten op het brandadres aanwezig was en dat de brand omstreeks 22.38 onder controle was. Het betreft in deze een laagbouw houten woning met een oppervlakte van 3 bij 3 meters welke geheel in de as is gelegd. Pinas zegt dat de bewoner, een man met de geschatte leeftijd tussen de 40/45 jaar, alleen woonachtig was in het pand. Ten tijde van de brand was de benadeelde bij zijn moeder die vlak naast hem woont. Toen hij omstreeks 22.15 uur thuis kwam merkte hij dat zijn woning waarin hij een bed en kleding had bewaard in vlammen stond. De buren hebben snel de brandweer ingeschakeld. Voor de komst van de brandweer was het huis reeds ingestort. Het huis was niet tegen brand verzekerd en was niet aangesloten op het EBS-net.

Er hebben zich geen  persoonlijke ongelukken voorgedaan en er waren ook geen belendende gebouwen, zegt de brandweervoorlichter.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: