Fans komen massaal op voor Sushant Singh Rajput

Het heengaan van acteur Sushant Singh Rajput heeft heel wat gevolgen gebracht voor de collega acteurs. Op sociale media wordt er vooral door fans flink uitgehaald naar acteurs als Salman Khan, Sharukh Khan, Alia Bhat, Sonam Kapoor e.a. Dit gebaseerd op feiten die naar buiten zijn gekomen uit videoclips en berichten dat de acteurs hebben gedaan alsof ze wijlen Sushant Singh Rajput niet hebben gekend. Vele fans zijn nog steeds in shock en kunnen het maar niet geloven.

Op sociale media is het echt chaos. Grote acteurs als Salman Khan, Sharukh Khan, Alia Bhat, Sonam Kapoor, Kareena Kapoor Khan worden aangevallen en ontvolgd. In het bijzonder op Twitter is het zo erg dat acteurs waaronder Sonakshi Sinha hun account hebben gedeactiveerd. Er wordt extra uitgehaald naar filmmaker Karan Johar omdat vele van de bovengenoemde acteurs waaronder Sonam Kapoor en Alia Bhatt tijdens zijn populaire show Koffee with Karan hebben gedaan alsof zij Sushant niet kenden. Er werd zelfs een banner van Dharma Production (productiehuis van Karan Johar), met foto van Karan Johar verbrand.

‘Dag van nepotisme’

Volgens het laatste nieuws is de 7de seizoen van ‘Koffee with Karan’ geannuleerd vanwege Bollywood controversies. Er wordt vanuit fans een oproep gedaan om Bollywood te boycotten wegens de pesterijen en nepotisme. Fans willen gerechtigheid voor Sushant. 14 juni is zelfs door het publiek vernoemd als ‘dag van nepotisme’. # Justice for Sushant is bijvoorbeeld vaak te lezen. Sushant kreeg naar de zienswijze van zijn fans niet de plek van een charmante, talentvolle acteur in de filmindustrie. Volgens recente berichten en volgens de fans zou dit gedrag en vele andere speculaties geleid hebben tot depressie met als gevolg zelfmoord. Vele fans houden de acteur in leven middels het delen van leuke foto’s en liederen op sociale media. Er wordt zelfs creativiteit getoond met middels schilderijen, tekeningen en video’s op Tik Tok. De geliefde van de acteur, Rhea Chakraborty, is volgens berichten 9 uren lang verhoord door de politie.  Er werden ook trolls gemaakt van haar en gezegd dat ze een relatie had met filmmaker Mahesh Bhatt. Dit alles en nog heel veel dat nu gaande is als gevolg van het heengaan van Sushant Singh Rajput.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: