Doorrijder ingerekend

De 52-jarige autobestuurder John H. is dinsdag na goed speurwerk van de politie van Uitvlugt opgespoord en aangehouden. Deze verdachte heeft afgelopen zondagmiddag met zijn auto een aanrijding veroorzaakt op de kruising gevormd door de Langa Tabikistraat en de Hendrikstraat. Het betrof een aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij de benadeelde een zwangere is die vanwege de aanrijding lichte verwondingen heeft opgelopen. Deze verdachte is na de aanrijding doorgereden en heeft zich nimmer om het slachtoffer bekommerd of zich bij de politie aangemeld. Aan de hand van bekomen informatie is John opgespoord en ingerekend. Hij is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld ter zake doorrijden na een aanrijding zonder daarbij zijn identiteit achter te laten.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: