Bewoners Akraiweg betrappen auto-inbreker op heterdaad

De politie van Latour kreeg op donderdag 25 juni omstreeks 04.30 uur een melding via de Command Center omtrent een auto inbreker. 

Omstanders hebben de verdachte in kwestie op heterdaad betrapt en hem aangehouden. De politie toog na de melding ter plaatse en op aanwijzing van de omstanders werd de verdachte Marcel C. liggend op de grond aangetroffen.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat deze verdachte in een blauw gelakt voertuig probeerde in te breken. Hij had een tas bij zich met breekwerktuigen. De politie heeft op hem ook een een schroevendraaier aangetroffen. Vanwege de snelle reactie van de omstanders c.q. buurtbewoners kon de verdachte niets buitmaken. In het belang van het onderzoek werd de verdachte Marcel overgebracht naar het bureau. Hij werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Ook de breekwerktuigen werden in beslag genomen door de politie.

Hangende het onderzoek blijft Marcel achter slot en grendel.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: