Lekker eten buiten weer mogelijk

Met de terugkeer van de partiële lockdown is voor restaurants de afhaal- en delivery service weer mogelijk. Veel burgers hebben het gemis van een lekkere bamie, nasie, saoto, tjauw-min, patat, burger en andere gerechten als zeer onprettig ervaren. Zo was er ook afgelopen maandag en dinsdag toch een behoorlijke drukte te zien bij verschillende eetzaken. Het is opvallend dat heel wat eetzaken hun deuren toch nog gesloten houden en pas donderdag de draad weer zullen oppakken. Bij navraag van de krant bij één van deze zaken, kreeg de redactie te horen dat er nog geen ruimte is geweest om inkopen te doen en dat de bestaande prijzen van gerechten ook eventueel geëvalueerd en aangepast zullen worden. Op de foto als illustratie een restaurant waar enkele personen buiten staan om hun besteld eten af te halen.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: