Contrast aan de loketten van de Zoo en EBS

“Zoo nog steeds gesloten”

Het verschil was duidelijk te merken. Terwijl bij de Maretraite Mall zich een bijzonder lange rij had gevormd van personen die geduldig wachtten om hun stroomrekening te betalen was het stil bij de Paramaribo Zoo. De dierentuin is ook tijdens de versoepeling van de lockdown gesloten. De stilte wordt alleen door dierengeluiden uit en rondom de Zoo doorbroken. Vooral de beperking om niet met meer dan 5 personen samen te scholen, vormt voor de Zoo een dilemma om de poorten open te houden. “Wij zullen dat niet kunnen controleren”, merkte John Altenberg eerder op, kort nadat hij het besluit had genomen in samenspraak met het bestuur van de dierentuin om de poorten te sluiten.

EBS

Ondertussen maakt EBS ook bekend dat de meterstanden zelf opgenomen dienen te worden, aangezien tijdens de lockdown er geen EBS-meteropnames aan huis plaatsvinden. “Klik hier https://bit.ly/3dJ3WA1 om de meterstand zelf door te geven of bel 175 voor meer informatie”, luidt het bericht dat per sms wordt gestuurd naar de klanten.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: