38 nieuwe gevallen covid-19

Vandaag zijn er 38 nieuwe gevallen van personen met het coronavirus gemeld. De teller van actieve gevallen steeg van 168 naar 194, 12 nieuwe gevallen werden als genezen geregistreerd. Het totaal aantal genezen personen is daarmee nu 154. 5 personen mochten het Wanica ziekenhuis als genezen verlaten, 7 gingen uit Residence Inn.

Morgen zal het BOG wederom met de mobiele unit personen uit de wijken in de gelegenheid stellen zich te laten testen, en wel aan de Nw Weergevondenweg, bij de van ’t Hogerhuysstraat/Beekhuizenweg, en aan de Badmintonstraat te Abra Broki.

Op de persconferentie vandaag ontbrak het Covid-19 team. Dagblad Suriname verneemt uit betrouwbare bron dat 18 van de nieuwe besmettingen van Rosebel/Iamgold zijn, waar eerder reeds 21 besmettingen waren geconstateerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: