Sajid Khan’s echtgenote doneerde nier aan Wajid

Muzikant Wajid Khan, die erg gemist wordt door vrienden en fans van de familie na zijn vroegtijdige dood eerder deze maand, onderging vorige maand een niertransplantatie. En de nierdonor was niemand minder dan Wajid’s Bhabhi Lubna.

Deze onthulling is gedaan door schrijver-filmmaker Rumi Jaffrey, een familievriend van Sajid en Wajid, die zegt dat hij niet ophield met huilen nadat hij hoorde van het offer van Bajhi voor Wajid. ‘Dergelijke dingen gebeurden in de films van weleer. Wie brengt zulke offers in het echte leven? Wajid ki Bhabhi maa samaan thi (Wajid’s schoonzus was net als zijn moeder). Ze wilde niet eens dat hij wist wat ze had gedaan. Ze wilde de nier in het geheim doneren, ‘zegt Rumi, eraan toevoegend dat dit een verhaal is dat hem elke keer weer tot tranen beweegt.

Het is een andere kwestie dat Wajid’s leven uiteindelijk niet gered kon worden ondanks het offer van zijn Bhabhi. ‘Maar Wajid had een gezin om zijn reis naar de volgende wereld comfortabel te maken. In een tijd als deze is familie het enige dat telt, ”zegt Rumi, die Wajid kende vanaf het moment dat Rumi God Tussi Great Hai regisseerde met Salman Khan en Amitabh Bachchan in 2008.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: