Man die taxi zocht, overvallen

De 26-jarig F.B. kreeg donderdagavond de schrik van zijn leven toen hij door een zestal werd overmeesterd en beroofd van zijn persoonlijke spullen. Uit het onderzoek blijkt dat deze jongeman op zoek was naar een taxi. Hij zag een groep mannen staan aan de Drambrandersgracht. Hij liep naar de heren en vroeg of zij hem konden zeggen waar hij een taxi kon bestellen. Het zestal kreeg een prooi voor die avond. De mannen overmeesterden de jongeman en hielden hem onder schot. Eén van de mannen was gewapend met een zilverkleurig vuistvuurwapen en een andere haalde een houwer tevoorschijn. Onder bedreiging werd de 26-jarige jongeman beroofd van US$ 300, SRD 200 en andere persoonlijke spullen. Na de daad verlieten de daders de plaats. Het slachtoffer vroeg een buurtbewoner om hulp om de politie voor hem te bellen. De politie van Nieuwe Haven heeft de aangifte opgenomen en is bezig de daders op te sporen. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: