Man bewerkt vriend met bierfles

Twee vrienden zaten te borrelen aan de Beekhuizenweg. Op een gegeven moment raakten beide mannen verwikkeld in een woordenwisseling, welke uitmondde in een handgemeen. De 29-jarige verdachte M.T. bewapende zich met een bierfles en sloeg zijn vriend daarmee op het hoofd, met als gevolg dat hij een barstwond opliep. De politie verscheen na het tafereel ter plaatse. Voor de komst van de politie had de verdachte M.T. zich uit de voeten gemaakt. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar de wond moest worden gehecht. De aanleiding van deze woordenwisseling was een vrouw. De mannen spraken over een vrouw en het gesprek mondde uit in een handgemeen. De politie van Livorno heeft deze verdachte na bijkans een week opgespoord en aangehouden. In het belang van het onderzoek is M.T. ter zake mishandeling in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: