Huwelijken worden uitgesteld door Coronavirus

Het Coronavirus zal toch nog een tijdje impact hebben op huwelijksfeesten in Suriname. Door de Coronacrisis worden de meeste huwelijken uitgesteld. Het had de mooiste dag van het jaar moeten worden en voor de koppels zeker de mooiste dag van hun leven. Enkele koppels zouden elkaar het jawoord geven. Maar deze moeten er jammer genoeg een streep door zetten. Door verscherping van de maatregelen door de stijgende cijfers van positieve Covid-19 gevallen, waarbij bijeenkomsten van groepen met meer dan 5 mensen niet zijn toegestaan en men wordt opgeroepen wordt om zoveel mogelijk thuis te blijven, hebben feesten geen voortgang. Als gevolg daarvan stellen sommige koppels hun huwelijk uit tot nader order.                                                                                                                                           TEV

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: