Criminelen schieten op bewaker handelszaak

Drie criminelen hebben zondagochtend omstreeks 03.15 uur een gewapende overval gepleegd aan de Batterijweg bij een handelszaak.

Twee bewakers waren ten tijde van de beroving bezig met bewakingswerkzaamheden, toen zij plotseling werden overmeesterd door het trio, van wie een gewapend was met een gasbuks. De bewakers geraakten in een worsteling met de daders. Tijdens de worsteling heeft een van de daders op een van de bewakers geschoten. Deze laatste is gewond geraakt aan zijn linkerborst en rechtersleutelbeen. De rovers maakten twee mobiele telefoons en een staaflantaarn (flashlight) buit. De daders hebben het pand niet kunnen betreden en verlieten de plaats.

De politie van Flora werd ingeschakeld en die heeft de gewonde man met een visum naar de Spoed Eisende Hulp verwezen. De politie is bezig de overvallers op te sporen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: