Reshma Mangre behaalt als nieuwkomer 3.054 stemmen in Wanica

Mangre en Mohab-Ali behalen meer stemmen dan Gajadien

De VHP’er Reshma Mangre, die op 25 mei jl. gekozen is tot parlementariër, heeft als nieuwkomer in de politiek 3.054 stemmen behaald in Wanica. Opmerkelijk is dat Mangre en Barkat Mohab-Ali (3.666 stemmen) meer stemmen hebben verworven dan de ondervoorzitter van de VHP, Asiskumar Gajadien (2.855 stemmen). Mangre geeft tegenover lokale media aan dat zij zich als parlementariër kritisch zal blijven opstellen, net als hoe zij dat gedaan heeft in haar rol als voorzitter van BvL en ALS.

“Ik blijf even kritisch. Het is belangrijk dat ook al zit jouw regering aan, dat je die regering kritisch volgt. Als je als parlementarier ziet dat dingen niet goed gaan, is het je taak als volksvertegenwoordiger dat je dan je mond openmaakt. Het is ook belangrijk om de klacht te deponeren waar het thuishoort”, luiden de woorden van Mangre. Zij is van mening dat haar kritische houding niet eindigt wanneer haar partij in de coalitie zit. Zij zal dus het beleid van VHP, NPS, Abop en PL kritisch volgen. Uiteraard moet dit nog blijken in De Nationale Assemblee (DNA). De praktijk leert dat wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: