Make Suriname Great Again

In de afgelopen maanden zijn er toenamen van ongezonde uitspraken in de samenleving die leiden alleen maar naar verdeeldheid en racisme. Ondanks allerlei fake nieuws, valse profetieën, rare openbaringen en tegenwerkingen van anderen, (die het beter moesten weten), toch heeft de VHP de verkiezingen groots gewonnen.

De verschrikkelijke beschuldigingen, bekladdingen en negatieve uitspraken (in deze, op naam van de Voorzitter van de VHP) op podia, facebook, etc., zijn ondenkbaar en ongelovig. In 1990 heb Ik zulks persoonlijk ervaren en meegemaakt hoe mensen mijn naam en reputatie probeerde door het slijk te halen door onwaarheden te verspreiden, zonder dat er bewijzen zijn of verificatie van een strafbare feit. Ondanks complot en valselijke beschuldigingen sta ik nog steeds sterk en vervul ik mijn rol als Arts en Apostel in Suriname, USA en andere landen ter wereld. Waarvoor is het nodig in zo een klein land waar het beter is te verifiëren dan verhaaltjes te vertellen over je naaste?

Als u niet van een bepaalde vriendjes-kring bent dan wordt u beschouwd als vijand van hun kartel en u behoort niet bij hun sociëteit groep. Men is snel en deskundig om het imago van een ander te breken en bekladden zonder bewijzen. Mijn ervaring leert mij dat what goes around, comes around. Karma is zeker. Wie een kuil graaft voor een ander valt zelf erin.

Wij zien wat machtsdronkenschap, machtsmisbruik en machts-vertoning kunnen doen. Er is geen voordeel eraan. Wordt dus geen agent van duisternis in welke hoedanigheid dan ook.

Dit is een oproep om samen te herstellen, in de eenheid als volk, recht en plicht teweeg te identificeren, ter opbouw van het land en aan jezelf te werken waardoor de natie Suriname vooruit kan komen.

Gebruik geschiedenis en ook de afgelopen verkiezingen resultaat, als een les om ver te blijven van het kapot maken van anderen door leugens en bedrog. Mensen gaan te gronde door gebrek aan kennis. Geef de VHP voorzitter samen met zijn coalitie partners de kans to Make Suriname Great Again !!

Primum NON Nocere (first, do NO harm)

Dr. M. Raj Singh (Arts /ASCP, MD)

Stichter / Apostel van de Bevrijdingskerk van Jezus Christus

Stichter / Direkteur van de Duchenne Spier Dystrofie Stg.

Stichter / Direkteur van Kinderhuis Elim van de Heer

E-Mail: [email protected]                      6/19/2020

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: