46-jarige man aangehouden met vermoedelijk gestolen goed

Op vrijdag 19 juni is de 46 –jarige Clyde, M. staande gehouden door een militair op de hoek van de Johannes Mungrastraat en de Kolonistenweg. Clyde, die waarschijnlijk geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, had op dat moment een auto accu en elektriciteitskabels waaronder zogenaamde telefoonkabels in zijn bezit.

De politie van het bureau Munder werd ingeschakeld omdat Clyde in het politie ressort Munder was staande gehouden. De militair droeg Clyde en de spullen over aan de politie. Clyde werd voor nader onderzoek overgebracht naar het politie bureau.

Op grond van het voorlopige politie onderzoek bestaat het vermoeden dat Clyde de accu en de elektriciteitskabels door middel van misdrijf verkregen heeft. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Clyde hangende het onderzoek, in verzekering gesteld door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: