“Mijn Schuld” is eigen ervaring van artiest Jermo Pogba

Het nieuwste nummer van artiest Jermo Pogba heet “Mijn Schuld”. In een interview geeft de artiest mee dat het lied is tot stand gekomen in samenwerking met WeDemBossMusic. “Het lied omvat mijn eigen ervaring en is geschreven voor iemand waarmee ik sprak. Het lied is geschreven door mijn persoon, Jermo Pogba, arrangement door Roberto ‘The Gboss Banel & Mamboi en geproduceerd door Gboss. In het lied is te horen over de fouten die ik ooit als manspersoon heb gemaakt. Spijtig genoeg, was mijn ego zodanig groot, dat ik het niet door had. Na maanden te hebben nagedacht over deze daden, kwam het besef dat ik degene aan het pijnigen was. En daarom de naam “Mijn Schuld”, aldus de artiest.

Jermo is echter niet de eerste die zich ooit in zo een situatie heeft bevonden. Daarom is “Mijn Schuld” een lied waarin velen zich kunnen herkennen. Met zijn lied vertelt hij niet alleen zijn ervaring, maar ook van alle anderen die ooit hetzelfde hebben meegemaakt. De artiest is bezig te werken aan zijn EP, het is een samenwerking met Trackdrip en WeDemBossMusic van Roberto banel.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: