“Father’s day live edition” met DJ Faried en Crazy Needle

Op zondag 21 juni gedenken wij Vaderdag. Een dag om alle vaders extra in de bloemetjes te zetten. The Boss Promotion en KRS Royal presenteren “father’s day live edition” met DJ Faried en Crazy Needle. De live edition staat gepland voor zaterdag 20 juni. In een interview met Dagblad Suriname geven de populaire diskjockeys mee dat het de bedoeling is om de vaders ook blij te maken met gevarieerd muziek. “Wij zijn bewust van wat er zich nu afspeelt in ons geliefd land. De vaders houden zich ook aan de aangekondigde maatregelen zoals gesteld door de autoriteiten. DJ Faried en Crazy Needle weten zeker ook  wat de rol van  “vader” betekent. Reden te meer om deze live editie te wijden aan alle hardwerkende vaders” aldus de diskjockeys. DJ Faried en Crazy Needle, The Boss Promotion en KRS Royal wensen aan alle vaders alvast een Happy Father’s Day toe.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: