Artiesten Duo Smash & Aries zit niet stil tijdens Corona pandemie

De artiesten duo Smash & Aries zit niet stil na hit tracks als ‘Bobbeling Queen’ met Lina Ice, titelsong voor het TV programma van RTL 4 “Het Spijt Me” en niet te vergeten “Doet Voor Love” met James Dee. Het duo is terug en heeft een nieuwe track uitgebracht in samenwerking met Prev bekend van “Zak omlaag” en “Slimme Meisjes” die hij uitbracht onder de voormalige formatie Impact. Op 05 juni is hun nieuw track “Whine it” uitgekomen. Het nummer is een productie van Stacey Grind. Na de release werd het meteen opgenomen in de “La Vida Loca” playlist van Spotify. Ook is er een “Whine it videogame” gemaakt gebaseerd op de “Flappie Bird” classic. De tune is momenteel te beluisteren via alle streamingdiensten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: