Steun voor sociaal zwakkeren in tijd van lockdown

In stand en district hebben burgers die het kunnen opbrengen, initiatieven genomen om sociaal zwakkeren en minder bedeelden die het zwaarst getroffen zijn door de Covid-19 crisis wat verlichting te bieden. Zo worden er veelal pakketten met levensmiddelen en andere essentiële goederen gedoneerd aan degenen het nodig hebben.

Dagblad Suriname sprak met gekozen parlementariër van de VHP uit het district Saramacca, Rajender Debie. Hij was in de afgelopen dagen in zijn district ook sociaal actief. Hij stelt dat door tussenkomt van een sponsor sociaal zwakkeren in Jarikaba geholpen zijn. Hij roept een ieder op die een bijdrage wilt leveren met hem in contact te treden. De vraag vanuit de samenleving is groot, besluit de gekozen DNA-lid.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: