37-jarige moeder betrapt op winkeldiefstal

De 37-jarige Fellery is op dinsdag 16 juni op heterdaad betrapt door een winkelier, gevestigd aan de Gemenelandsweg. Deze vrouw was samen met haar twee kinderen in de winkel. Vanwege haar gedrag had de winkelier het door dat zij bezig was goederen weg te nemen. Zij ging steeds op en af in de winkel. Op een gegeven moment stond zij met haar twee kinderen voor de kassa om voor brood te betalen, terwijl zij reeds andere goederen waaronder ondergoed, zeep, auto airfreshener en nog andere spullen had meegenomen. De winkelier volgde deze vrouw op de camera en op een gegeven moment schakelde hij de politie in. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij heengezonden. Het OM heeft rekening gehouden met de persoon van de verdachte. Zij is een first offender en de goederen zijn teruggevonden. De politie heeft haar met een ernstige waarschuwing heengezonden. Stelen blijft strafbaar. 

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: