Pallet Spot gedenkt thuis- en daklozen

De heren betrokken bij Pallet Spot zaten met elkaar van gedachten te wisselen omtrent het COVID-19 gebeuren en hadden het over de groep die heel makkelijk vergeten wordt, namelijk de groep van de  thuis- en daklozen. Zij bleven even stilstaan bij de vraag: “Wat kunnen wij voor deze groep betekenen en wie kunnen wij nog meer benaderen om een bijdrage te leveren voor dit sociaal doel?” Het antwoord was helemaal niet moeilijk, omdat ze binnen hun vriendenkring zijn begonnen en daarnaast ook kennissen erbij hebben betrokken. Een motto hiervoor was heel snel bedacht: “Help waar je kan”.

De groep zorgde voor een warme maaltijd alsook drank ten behoeve van thuis- en daklozen. Iedere burger raakt momenteel geconfronteerd met het COVID-19 gebeuren en maakt zich zorgen om degenen die het heel moeilijk hebben rondom deze pandemie. Tot deze zorgzame groep behoren ook leden van Pallet Spot. Een heel belangrijk punt hierbij was het bespreken van hun uit te voeren plan en zeker ook de wegen die zij moeten bewandelen om alles zo goed mogelijk te laten aflopen conform de voorgeschreven regels en wetten van COVID-19. Ze zijn heel blij dat ze op zo een korte termijn alle koppen bij elkaar konden steken om dit sociaal doel succesvol te laten verlopen. Hierbij bedanken de heren een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd tot dit succes. Hun boodschap naar de gemeenschap toe blijft nog steeds om zoveel als mogelijk thuis te blijven en alle regels na te leven.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: