Music composer/producent Robby Badal: “Een idool van miljoenen harten & familie”

Music composer/ producent, Robby Badal zegt over het heengaan Sushant Singh Rajput in een interview met Dagblad Suriname; “Wie was dit lachend gezicht? Een idool van miljoenen harten. Met zijn heengaan hebben we allemaal een heel fantastische acteur verloren. Ik hoop dat de mensen die werkelijk iets te maken hebben met zijn neergang zeker gestraft zullen worden, hier of zeker door Hem. God is Great. Laten we bidden voor zijn ziel en de nabestaanden, want de familie heeft ook zijn zwageres Sudha Devi verloren. Zij kon niet meer verwerken, dat Sushant voor altijd weg is. Sudha Devi is de echtgenote geweest van Sushant zijn neef. Een dromer, een filantroop die altijd een mooie glimlach op zijn gezicht had, liet iedereen geschokt achter door het nieuws dat hij deze wereld vaarwel heeft gezegd door zichzelf op te hangen. Het is altijd heel erg triest om dit soort nieuws van beroemdheden te horen, die plotseling uit ons leven verdwijnen. Na zijn dood is er natuurlijk heel wat ophef ontstaan, waarbij de regering van Marashtra (Mumbai) een team opdracht heeft gegeven om deze zaak goed te onderzoeken. Hier in Bollywood moet je tot een aparte groep behoren om iets van je leven  te maken en vaak ga je heel wat moeten slikken, soms ook tegen je wil in, maar dan nog betekent het niet dat je je doel gaat bereiken. Het zijn vaak je eigen  beslissingen, die je keer op keer moet nemen; deze moeten weldoordacht zijn; je doorzettingsvermogen moet er ook zijn (had Sushant Singh dit, dan zou hij zijn leven nooit nemen) en vooral een dosis geluk (the right time on the right place) moet je hebben.

Bollywood

“Men moet begrijpen dat het leven niet eerlijk is, we moeten eraan wennen. Vooral wanneer je een plek als Bollywood binnenstapt waar miljoenen mensen dagelijks hun dromen proberen waar te maken. Maar het is niet voor iedereen weggelegd om je gestelde doel te bereiken. Je moet daarvoor de geest, de vechtkracht hebben, om het te laten gebeuren. Je krijgt het niet gratis en niemand denkt voor jou, je moet het zelf doen. Misschien had Sushant Singh te veel vertrouwen in de mensen gehad, die hem uiteindelijk niet alleen vierkant hebben gelaten, maar hem ook hebben tegengewerkt en  gedemoraliseerd. Je denkt dat iemand er iets om geeft, vergeet het  want je kent ’t  spreekwoord .. de ene z’n dood, is de andere z’n brood” aldus Badal

Carrière Sushant Singh Rajput

Sushant Singh Rajput (21 januari 1986 – 14 juni 2020) was een Indiase acteur, ondernemer en filantroop. Rajput begon zijn carrière met televisieseries. Zijn debuutshow was Star Plus’ romantische drama Kis Desh Mein Hai Meraa Dil (2008), gevolgd door een bekroonde uitvoering in Zee TV’s populaire soap Pavitra Rishta (2009-2011). Rajput maakte zijn filmdebuut in het maatjesdrama Kai Po Che! (2013), waarvoor hij genomineerd werd voor de Filmfare Award voor Beste Mannelijke Debuut. Hij speelde toen in de romantische komedie Shuddh Desi Romance (2013) en als titulaire detective in de actiethriller Detective Byomkesh Bakshy (2015). Zijn best scorende releases kwamen met een ondersteunende rol in de satire PK (2014), gevolgd door de titulaire rol in de sport biopic M.S. Dhoni: The Untold Story (2016). Voor zijn optreden in deze laatste act ontving hij zijn eerste nominatie voor de Filmfare Award voor beste acteur. Rajput speelde de hoofdrol in de commercieel succesvolle films Kedarnath (2018) en Chhichhore (2019).       

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: