Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize GM,  pompoen met warme vis;

Huize W.,  had snijbonen met ham;

Huize PW, kookte pindasoep met tom tom;

Enkele gerechten waren dus  pompoen met warme vis, snijbonen met ham, pindasoep met tom tom

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: