20-jarige sliep met sigaret in bed

Een laagbouwwoning aan de Duisburglaan en wel in het Floraproject is in de nacht van dinsdag op woensdag 17 juni in  brand gevlogen. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de melding omstreeks 00.30 uur is binnengekomen. De brandweer van de post Gemeenelandsweg is uitgerukt. Maar bij aankomst van de brandweer op de lokatie was de brand reeds door behulpzame omstanders en bewoners geblust. 

Pinas zegt dat de vermoedelijke oorzaak een brandende sigaret is. De 20-jarige dochter van de eigenaar van de woning sliep met een sigaret in bed. Het vermoeden bestaat dat de brandende sigaret op het matras is terechtgekomen met als gevolg dat het vlam heeft gevat. De politie van Flora is belast met het verder onderzoek.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: