Politieman ontwapend

De politie van Santo Boma heeft in de nacht van zaterdag op zondag 14 juni een melding ontvangen betreffende schoten gelost aan de Satijnweg te Koewarasan. Uit het onderzoek blijkt dat de politieman genaamd M. heeft geschoten op de woning van zijn ex-vriendin. Dit zou hij hebben gedaan uit stoerdoenerij.

De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en het blijkt dat er inderdaad is geschoten. Er zijn minstens twee getuigen die deze politieman hebben herkend. Weliswaar heeft hij uit een rijdende auto geschoten. De politieman was vergezeld van nog iemand in de wagen. Ondanks zijn ontkenning is de politieagent in kwestie in het belang van het onderzoek ontwapend. Het verdere onderzoek zal worden overgedragen aan OPZ. De agent is na zijn verhoor heengezonden.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: