Oproep van de Stichting Charity Association Suriname-China aan behoeftige organisatie voor het ontvangen van materiaal ter preventie van COVID-19

De Stichting Charity Association Suriname-China doet een oproep aan alle behoeftige organisaties in Suriname zich aan te melden voor het ontvangen van materiaal ter preventie van COVID-19, waaronder mondkapjes en hand santizers. Het te doneren materiaal is afkomstig van donaties van de Chinese gemeenschap, waaronder winkeliers. De Chinezen zijn ook een deel van Suriname en willen ook een bijdrage leveren in de strijd tegen COVID-19.

Indien uw organisatie behoefte heeft aan mondkapjes en hand sanitizers, gelieve contact op te nemen met Stichting Charity Association Suriname-China. Let wel, medische instellingen, de politie, het leger en de media hebben voorkeur, want deze instellingen staan aan de frontlinie in de strijd tegen COVID-19.

De Stichting Charity Association Suriname-China doet tevens bij deze gelegenheid een oproep aan de totale samenleving om de richtlijnen van de Covid Management Team strikt te volgen. Samen zullen wij het virus overwinnen.

Contact: Gelieve te appen naar het nummer 8166269. U hoeft niet te bellen. U wordt teruggebeld.

Stichting Charity Association Suriname-China

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: