Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize VS heeft patat nuggets met sla op het menu.

Bij huize JM was het jonge bamboe spruitjes met kip en gebakken vis

Huize JW had zelf bereidde bami soep.

Huize AR had vis in massala saus klaargemaakt.

Enkele gerechten waren dus patat met nuggets, bamboe spruitjes met kip en gebakken vis, bami soep en vis in massala.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: