Lions Club Kwatta doneert speciaal ziekenhuisbed

Op zaterdag 6 juni 2020 heeft Lions Club Kwatta een speciaal ziekenhuisbed (elektronisch) gedoneerd aan de familie Chotkan. De 21 -jarige zoon van mevrouw Chotkan is verlamd geraakt tijdens een auto-ongeluk. Hij kan zich moeilijk bewegen en moet op een speciaal bed en matras liggen. Daarnaast heeft Lions Club Kwatta ook een financiële bijdrage gegeven aan de moeder. De bedoeling van dit bedrag is om levensmiddelen, wegwerpluiers en andere benodigdheden te kopen. “Vanwege de lockdown konden wij de spullen niet zelf inkopen. Ondanks de moeilijke Covid-19 periode die wij meemaken, zijn wij toch in staat om een paar sociale projecten uit te voeren”, zegt president van Lions Club KwattaGanesh Laigsingh. Verder vermeldt de president dat per 1 juli 2020 het nieuw fiscaal jaar aanvangt onder zijn leiding als president.

 TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: