Gezamenlijke verklaring NDP, VHP en ABOP over transitie bestuur

Op maandag 15 juni hebben de politieke leiders van de VHP en ABOP, als onderdeel van de toekomstige coalitie, een ontmoeting gehad met de voorzitter van de Nationale Democratische Partij. Het doel van het gesprek was elementen van een ordelijke en verantwoorde transitie van het bestuur te bespreken. Hieromtrent is informatie uitgewisseld en zijn de politieke leiders van de toekomstige coalitie op de hoogte gesteld van de meest dringende ontwikkelingen.

Partijen zijn ervan overtuigd dat door goede wil en door het landsbelang voorop te stellen een tevens aantal dringende financiële, administratieve en bestuurlijke zaken in goede banen geleid kunnen worden en zo snel als mogelijk aangepakt kunnen worden in het kader van continuïteit van bestuur.

Het gesprek heeft in een openhartige, constructieve en vriendschappelijk sfeer plaatsgevonden. Afgesproken is dat, indien nodig, deze gesprekken voortgezet zullen worden om een bestuurlijke overdracht zo goed mogelijk, en conform de voorgeschreven tijdslijnen  te realiseren.De verklaring werd ondertekend voor de voorzitter van de Nationale Democratische Partij, de heer Desiré Delano Bouterse, de voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormings- Partij, de heer Chandrikapersad Santokhi en de voorzitter van de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelings Partij, de heer Ronnie Brunswijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: