Bewoners van Sawarieweg ontevreden over wegafsluiting door burgers

De bewoners van de Sawarieweg, aan de overkant van Bernarddorp in het district Para, hebben hun misnoegen geuit over de gang van zaken aldaar.

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus hebben enkele bewoners de weg afgesloten. Alleen mensen van de buurt mogen in- en uitrijden, niemand anders mag de weg opgaan. Deze weg wordt bewaakt door enkele heren die de mensen van de buurt geld afpersen. Er is een zwarte donatie box aldaar geplaatst. Als de buurtbewoners niets zetten of geven worden de heren boos. Zij geven aan dat het geld bestemd is voor sociaal zwakkeren, echter gebruiken deze mensen het geld voor zichzelf. “Tijdens  controle bleek dat er bier wordt genuttigd en ook nog drugs verhandeld. Ze zijn gewoon bezig met vertier op de hoek en er is geen sprake van social distance. De heren hebben bovenal geen mond-neusbedekking op”, aldus de ontevreden bewoners. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: