Album release QUARANTAINE VIBE

Damaru staat gereed voor de release van het nieuw album QUARANTAINE VIBE. In een interview met Dagblad Suriname zegt Damaru, “Het wordt een Damaru & Friends Album waarbij er is samengewerkt met artiesten zoals Ghetto Crew, Poppe, Darkside Family, Naen Westbank, Yogi D & More. QUARANTAINE VIBE wordt uitgebracht door D-Music en zal vanaf 27 juni te beluisteren zijn op Spotify en Trackdrip. Het is hard werken geweest met beperkte tijd. Muziekliefhebbers mogen alle muziekstijlen zoals Reggae, Urban, Zouk Dancehall, Kaseko verwachten op dit album. Hierbij heeft een ieder voor het grootste deel vanuit zijn studio gewerkt. Er is gewerkt met diverse producers waaronder waaronder Rosco Macknack, Ricky Breaker uit België & Wice uit Nederland. Het album telt 16 nummers. De naam van het album komt van het feit dat ik zelf in quarantaine was. Wees  extra voorzichtig  deze dagen en zoveel als mogelijk thuis  blijven,” aldus Damaru.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: