1ste Nederlands nummer voor Benjamin Fayah

De Surinaamse artiest Benjamin Fayah, Roché Pinas, lanceert vandaag 16 juni zijn eerste Nederlandstalig nummer genaamd “Je bent van mij”. In een interview met Dagblad Suriname zegt de artiest “het nummer ‘Je bent van mij’ gaat over liefde. Het gaat om houden van iemand ongeacht zijn of haar doen en laten, gedrag oftewel manieren. Soms verschillen koppels van elkaar, maar zijn desondanks gelukkig. Dit geld ook voor relaties als broer, zus, dochter, zoon etc. De maak van deze clip lag in handen van Kreekwatermedia. Ik zit vol met verrassingen. Jullie hebben nog niks gezien geloof me” aldus Benjamin Fayah. We kennen de artiest allemaal van zijn welbekende songs “Heart Breaker” en “Yu Kori Mi Ati”.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: