Telesur distribueert belkaarten nu zelf

Mobiele telefoongebruikers van Telesur merkten dat zij de laatste tijd niet altijd zo eenvoudig aan nieuwe opwaardeerkaarten konden komen. Dagblad Suriname vroeg aan de afdeling Communicatie van Telesur wat hiervan de reden is en het blijkt dat de distributeur besloot om tijdens de lockdown de distributie niet meer uit te voeren. Hierdoor kwam de telefoonmaatschappij op sommige locaties met tekorten te zitten, omdat het bedrijf geen eigen distributienetwerk heeft. Ondertussen heeft Telesur wel de distributie zelf opgepakt door contact te maken met de winkeliers. “De winkeliers plaatsen hun bestellingen nu rechtstreeks bij ons”, meldt Jennis Asraf van Telesur. De levering geschiedt ook door Telesur zelf. Ondanks dat Telesur nu zelf de bevoorrading doet, wijst het bedrijf erop dat nog niet alles even automatisch verloopt, vandaar dat het opwaarderen via de top-up.sr wordt gestimuleerd. Asraf laat weten dat het aantal aanmeldingen via de top-up site ondertussen ook toeneemt. “Het is natuurlijk gemakkelijk om je beltegoed in een winkel te kopen, maar mensen nemen nu ook steeds meer de stap om hun zaken online te doen”, aldus Asraf.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: