Heengaan Sushant Singh Rajput zorgt voor schok en verdriet bij fans en collega acteurs

Het nieuws van heengaan Sushant Singh Rajput zorgde voor schok en verdriet onder de fans en collega acteurs. Volgens berichtgevingen heeft Bollywood wederom een acteur verloren nadat Sushant Singh Rajput zelfmoord pleegde in zijn woonplaats in Mumbai. Sushant Singh Rajput bereikte de leeftijd van 34 jaar. Vele fans en acteurs, zangers gingen op sociale media en uitten hun emoties. De Surinaamse fans reageerden onder andere als volgt  P. M. schreef Pas 34….., L.C.  schreef; “Dit is hard nog erbij enige zoon. P.K. schreef “OMG …..waarom Sushant, zijn mooie films als Kedarnath, helaas zal hij niet meer te bewonderen zijn in nieuwe film.  Z.P. schreef “Sushant dead! Hey, welke Sushant! Niet de acteur toch? Corona got to him, denk ik….maar verschrikkelijk nieuws van suïcide”. S. schreef “Kan me niet voorstellen, zo n upcoming ster op zo manier zijn leven heeft laten gaan…ech onkan”. N.H schreef “ik ken hem van Pavitra Rishta, and it really hurts ”.

Enkele acteurs en zangers reageerden als volgt, Priyanka Chopra schreef  “ik sta er versteld van. Je moet zoveel pijn hebben gehad. Ik hoop dat je vrede hebt, waar je ook bent mijn vriend. Te snel heengegaan. Ik zal onze gesprekken over astrofysica bij zonsopgang nooit vergeten. Woorden worden belangrijk. RIP Sushant. Mijn condoleances aan de familie en iedereen die dit enorme verlies treurt”. Jacqueline Fernandez deelde een foto en schreef  “Sush…. so sorry R.I.P”. Ekta Kapoor deelde een reactie van Sushant op haar eerdere post op sociale media. Armaan Malik deelt en foto met de acteur en schreef “Ik probeerde mijn dag in orde te zijn, maar dat lukte niet. Ik kon niet ademen toen ik het nieuws kreeg. Ik heb enkele van mijn grootste hits voor hem gezongen en elke regel van de liedjes doet me nu verscheuren. Op dit moment wil ik hem alleen maar glimlachend gedenken. Rust zacht Sushant, we zullen je allemaal echt missen”. Neha Kakkar deelt een foto en schreef; “Ik wou dat LIFE een UNDO had zoals Computers ……… RIP SushantSinghRajput,  We zullen je allemaal zo erg missen”

Volgens ANI pleegde Sushant Singh Rajput zelfmoord in zijn Bandra-residentie door zichzelf op zondag te verhangen. Dit bevestigde Commissaris van Politie Dr. Manoj Sharma. “Sushant Singh Rajput heeft zelfmoord gepleegd, Mumbai Politie doet onderzoek”. “De politie heeft nog geen brief gevonden,” is verklaard door DCP Pranay Ashok, woordvoerder van Mumbai Politie. Zijn laatste release was ‘Chhichhore’.  Sushant Singh Rajput verdiende enorme bekendheid met een TV show en maakte een succesvolle overgang naar films. Hij maakte zijn debuut in Bollywood met ‘Kai Po Che!’ in 2012. ‘PK’ en ‘Kedarnath’ en zijn hit MS Dhoni: The Untold Story zijn enkele films van de acteur.

(Khoesiaal.P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: