Campagne #Feticorona met artiesten

De campagne #Feticorona is een initiatief van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) in samenwerking met Becoming You Nederland. Voorzitter CCPR, Angela van der Kooye zegt in een interview met Dagblad Suriname; “De Covid-19 crisis gaat ons allemaal aan en is een serieuze zaak. Het is belangrijk om de nationale maatregelen in acht te nemen. Thuisblijven is momenteel geen optie, maar een must. Campagne #Feticorona is momenteel gaande. Het doel van de campagne is zoveel mogelijk informatie verstrekken over het coronavirus. Deze campagne wordt uitgevoerd in opdracht van het BOG. Tijdens de gehele total lockdown zullen diverse influencers ondersteuning bieden aan deze interactieve activiteiten. Het idee om met artiesten te werken is omdat zij vele groepen uit de samenleving bereiken. De lancering heeft al plaatsgevonden op  zaterdag 6 juni via social media met een #feticorona quizz van influencer Shaquille Marcus ondersteunt door Emanuel Sanvisi” aldus Angela van der Kooye. De facebookpagina #feticorona, lobi yu srefi zal informatie verstrekken en het programma van de activiteiten kenbaar maken. Mr Caribbean Islands Marvin Halden, Shaquille Marcus, DJ Gilly Gonzales en DJ Danny Play vragen middels ludieke acties aandacht voor de Covid-19 situatie in ons land.

Foto: Shaquille Marcus live met de feticorona quizz

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: