Inbraak verdachte in de kraag gevat

De recherche van Regio Paramaribo heeft in de laatste week van de maand mei drie verdachten aangehouden terzake gekwalificeerde diefstal. Het betreft in deze de 39-jarige bestuurder Navin J., Maikel N. (40) en de 35-jarige Ryan O.

Op vrijdag 24 april hebben zij een tas inhoudende een geldbedrag in Surinaamse dollar en Euro uit een voertuig weggenomen. Dat voertuig stond geparkeerd voor een bouwmaterialenzaak. Met behulp van camerabeelden kwam de politie de mannen op het spoor. Zij werden vervolgens opgespoord en aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit crimineel trio heeft inmiddels toegegeven de tas met geld gestolen te hebben. Het geld hebben zij ten eigen bate gebruikt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: