PSA Website tijdelijk buiten werking

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Republiek Suriname maakt bekend dat vanaf 5 mei 2020 de PSA-website www.gov sr/psa wegens een technisch probleem buitenwerking is.

Het bovenstaande houdt in dat de indiening van een PSA-document (Personen van Surinaamse Afkomst-document) aanvraag wordt gestagneerd. Het volgen van het verloop van de PSA aanvragen, die voor 5 mei 2020 zijn ingediend, is als gevolg van het technisch probleem niet mogelijk. Dit geldt ook voor het afhandelen en toewijzen van het PSA-document. Voor informatie kan contact worden gemaakt via het emailadres: [email protected]

Aan de personen die in de periode maart- mei 2020 cen PSA- aanvraag hebben ingediend wordt gevraagd rekening te willen houden met de ontstane situatie en alle documenten te mailen naar [email protected] cc [email protected] Het Ministerie van Buitenlandse Zaken is thans drukdoende om een duurzame oplossing te vinden voor het ongerief

U wordt bedankt voor uw begrip.

PARAMARIBO, 9 JUNI 2020 MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: