Olu Abena: “Ik juich het toe dat een website erbij is om de Surinaamse artiesten te promoten”

Olu Abena meer bekend als Olu The Young One benadrukt dat de nieuwe entertainmentwebsite BarkiSu.com niet gelieerd is aan het platform Barki Procent Su. Barki Procent SU is een platform voor de Surinaamse showbizz en werd in 2010 opgericht. Aan het forum is ook een radioprogramma met dezelfde naam, gekoppeld waarbij alleen Surinaamse muziek en artiesten worden gepromoot. Twee jaar geleden besloot het platform ook live-events te organiseren. Het eerste evenement was een Welkomstshow van de populaire Surinaamse artiest King Koyeba, die in België woont.

“De naam BarkiSU van de website zorgt voor verwarring en misleiding bij het publiek. “Veel mensen waaronder bekende Surinaamse artiesten denken dat de site aan Barki Procent Su toebehoord. Niets is minder waar. Er zijn geen plannen om juridische stappen te ondernemen. Maar wel een beroep op de makers van de site om voor een andere naam te kiezen om zo die verwarring en misleiding uit de wereld te helpen. Het gaat niet om de inhoud, maar om de naam BarkiSu. Ik juich het toe dat een website erbij is om de Surinaamse artiesten te promoten”, meent hij in een interview.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: