Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize CS had boulanger choka en witte bonen gekookt.

In huize MT was het boulanger en warme vis.

Huize JA had namelijk zoute vis (barbamang) en

Huize JK had bami soep met kip.

Huize AM had Alfredo pasta op het menu.

Dus de gerechten in enkele keukens waren, boulanger choka en witte bonen, boulanger en warme vis, zoute vis (barbamang), bami soep en Alfredo pasta

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: