“Lockdown love” op lockdown album

Het nieuwste nummer “Lockdown love” is gezongen door AJ (Aswien Gangadin) & Tigri Sasra (Rayan Gangadin) samen met Wolf (Remy Premcharan) en Sallo (Salman Khodabaks). De heren zijn te volgen op Facebook onder de naam “SASRA” en hun YouTube channel “Sasra Media”. In een interview met Dagblad Suriname zegt Aswien Gangadin: “Vanwege de lockdown zijn we de laatste dagen bezig geweest in de studio. We hebben samen het besluit genomen een nummer te gaan doen. Het werd ‘lockdown love’. Dit vanwege de lockdown waarin we nu zitten. We hebben gedacht aan de mensen die niet uit huis kunnen om hun geliefde te zien. Nadat wij de draft af hadden kwam ik met het idee een lockdown album te doen. Enkele dagen terug is gewerkt aan 2 andere liedjes samen met Tigri. Lockdown love is de 3e. Lockdown love is gelanceerd op 9 juni 2020 op social media. De videoclip is opgenomen in huis, simpel omdat we niet op straat mochten vanwege de covid maatregelen. Het ging heel snel met dat liedje dat binnen een dag af was en de volgende dag de videoclip. Het is een 2 dagen project geweest. Met die zelfde hype willen we ons album af hebben. We zijn intussen al bezig met de resterende nummers. Wij geloven in het nuttige in plaats van paniek zaaien op social media of zitten klagen ” aldus AJ Sasra

De samenwerking was naar hun zeggen geweldig waarbij ze elkaar hebben geholpen met hier en daar wat teksten of de flow. De heren menen minimaal 7 nummers te plaatsen op hun album.

Hun boodschap aan de gemeenschap is; “We wensen de Surinaamse gemeenschap veel luisterplezier. Volg ons voor een beetje entertainment in deze zware tijd. Verder vragen wij de totale gemeenschap zich te houden aan de covid maatregelen en voorzichtig te zijn met het delen van fake news of het zaaien van paniek binnen de samenleving. Alleen als wij gaan bundelen en de maatregelen gaan naleven kunnen we de strijd overwinnen. Let’s fight it together as one Nation. #StayHome #StaySafe”

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: