Inzamelingsactie “KOW FIT samen tegen Corona”

Chietsana Foundation, in samenwerking met Medical Air Services & Real Life Entertainment doen mee aan de inzamelingsactie “KOW FIT samen tegen Corona”. In een interview met Dagblad Suriname zegt Chietra Bahora dat het een inzamelingsactie is in verband met de huidige situatie in Suriname. Er zijn twee projecten waarvoor u kunt doneren. Met name een medisch packet; hierbij doneert u massaal voor de medische zorg. Men heeft mondkapjes, isolatiepakken, beschermingspads, brillen, laarzen, digitale thermometers, elektrische uitzuigers, sanitizers, handschoenen enz. nodig. En er is een voedselpakket met als inhoud:  2 kg rijst, 1 liter zonnebloem olie, 1 pond zout, 1 kg suiker, 1 kg gele erwten, 1 blik bruine bonen, 1 blik sardien, 1 blik doperwten, 1 kg blom, 1 pond havermout, 1 kg aardappel, 1 kg uien, 1 pond knoflook, 1 potje jam, 1 pak boter. Er wordt geld ingezameld om deze twee projecten te kunnen uitvoeren. Neemt u een kijkje op sociale media en flyer voor informatie met betrekking tot het leveren van uw bijdrage’ aldus de CEO van Chietsana Foundation.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: