Guyana krijgt US$35M voor tweede olielading na de daling van de wereldprijzen.

Guyana heeft 35 miljoen dollar ontvangen voor de tweede van de vijf ladingen van een miljoen vaten olie waar het dit jaar recht op heeft, een bedrag dat ongeveer 20 miljoen dollar lager is dan wat het voor zijn eerste lading heeft ontvangen als gevolg van een daling van de prijzen op de wereldmarkt.

Het “Natural Resource Fund” werd gisteren gecrediteerd met 35.063.582,06 dollar. Dit vertegenwoordigt de betaling door Shell Western Supply and Trading Limited voor de tweede lading van Guyana,” bevestigde het Ministerie van Financiën gisteren in een verklaring.

Het Ministerie van Financiën zei dat de totale holdings van het Fonds van Natuurlijke rijkdommen zoals in 11 Juni, 2020 US$94.921.803.00 is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: