Felicitatie AAV aan winnaar verkiezingen

Hierbij feliciteert de Algemene Aannemers Vereniging de winnaars van de onlangs gehouden verkiezingen en zien een formatie van een nieuwe regering en aantreden van hen spoedig tegemoet.

Wij kijken uit naar een transparant financieel economisch beleid waar fiscale en monetaire maatregelen de boventoon voeren, transparante inschrijvingen en het inlopen van achterstallige betalingen. Aangezien de Covid-19 uitbraak de economie verder laat afzwakken is het zaak dat er spoed achter het formaliseren van de uitslag gezet wordt. Uiteraard, rekening houdend met inachtneming van alle wettelijke bepalingen.

Vele bedrijven zijn nu al in de “survival mode” en daarbij zullen, op termijn, ook de werknemers het gelag betalen indien economisch herstel langer op zich laat wachten.

De AAV kijkt in het bijzonder uit naar openbare aanbestedingen die gehouden zullen worden voor Surinaamse bedrijven volgens het AWS en waar de gunning gaat naar Surinaamse bedrijven en de uitvoering geschiedt volgens het UWS. De beste graadmeter van de economie is de bouw en constructie sector maar dan uitgevoerd door lokale bedrijven door lokale werknemers. Wij stellen ons als vereniging beschikbaar om mede een beleid te helpen bepalen betreffende de bouw en constructie sector.

Namens de Algemene Aannemers Vereniging

Anthony Wong (voorzitter)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: