T&T: Politieagent nog steeds in het ziekenhuis na een ongeval

Een politieagent die op zondagavond tijdens een politieoperatie door een auto werd aangereden, blijft in een ernstige toestand. Aan Loop News werd verteld dat de bestuurder van de Hyundai Tucson die de agent aanreed, naar verwachting tegen het einde van deze week zal worden aangeklaagd en voor een rechter van Chaguanas zal worden voorgeleid.

De officier werd gewond rond 20.55 uur op zondag langs de schouderstrook van de Uriah Butler Highway in de buurt van Xtra Plaza. De agent maakte deel uit van een groep officieren die probeerden twee mannen te onderscheppen na een melding van een inbraak eerder die nacht.

De agenten hadden de rijstroken op de snelweg geblokkeerd, toen de bestuurder van de Tucson op de berm reed, en versnelde. Het was hier dat hij de officier raakte. De voorkant van het voertuig raakte zwaar beschadigd, en de agent werd meters de lucht gegooid in voordat hij hard op de grond belandde.

De gewonde officier werd met spoed naar het Eric Williams Medical Sciences Complex gebracht voor behandeling. De operatie eindigde met de detentie van twee verdachten, beiden 25 jaar oud. Een derde verdachte ontweek de politie, maar een arrestatie zou op handen zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: