Riad Nurmohamed: “Men overdrijft met Covid: Het is gewoon een griep, zoals elke andere griep”

De verscherpte lockdown biedt in de optiek van het herkozen parlementslid Riad Nurmohamed van de VHP geen oplossing om het groter plaatje in stand te houden. Vrijwel eenieder lijkt thans aan handen en voeten gebonden te zijn door het lettersysteem wat nu gehanteerd wordt. Nurmohamed zegt aan lokale media dat de verscherping van de lockdown op een gegeven moment zijn tol zal eisen, daar er geen rekening is gehouden met de sociaalmaatschappelijke vraagstukken. Hij merkt op dat de schappen in de supermarkten leegraken en dat er lange rijen ontstaan. Hij vraagt zich af hoe men op deze manier aan voedsel moet komen.

“Met al die maatregelen zaait de Covid-commissie alleen maar paniek. Ik vind dat er overdreven wordt met het Covid-virus. Het is gewoon een griep, zoals elke andere griep”, luiden de woorden van Nurmohamed. De VHP’er is van mening dat wanneer eenieder zich houdt aan social distancing, hygiëne, en het dragen van een mondmasker, er geen reden is om het bedrijfsleven stil te leggen. Hij vindt dat er vanuit de overheid nauwelijks oplossingen komen tegen inkomstenderving en een eventueel tekort aan voedselvoorziening. Nurmohamed stelt voor dat de bussen ingezet worden als een rijdende mini-supermarkt, zodat mensen toch hun noodzakelijke boodschappen kunnen doen. Hij twijfelt er niet aan dat de VHP voor normalisatie zal zorgen van de Covid-effecten en de economische problemen in het land. “De huidige regering heeft totaal geen verstand van de Covid-crisis”, concludeert Nurmohamed tot slot.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: