Mahima Chaudhary blikt terug op vreselijk ongeluk

Mahima Chaudhary was een van de meest begeerde actrices die ons heeft verbluft met haar optredens in films als Pardes, Dhadkan, Dil Kya Kare en meer. Bij de shoot van Ajay Devgn en Kajol starrer Dil Kya Kare, was Mahima betrokken bij een gruwelijk ongeluk waarbij ze 67 stukjes glas in haar gezicht kreeg. Ze herinnerde zich dat ze tijdens het Bengaluru-schema van Dil Kya Kare een ongeluk had toen haar auto in botsing kwam met een vrachtwagen. Ze dacht bijna dat ze het niet zou redden. Nadat ze het ziekenhuis had bereikt, moest ze een paar uur wachten tot haar moeder was aangekomen en later op de avond kwam Ajay Devgn ook bij haar op bezoek. Ze zag haar gezicht en de verschrikking begon. Ze moest worden geopereerd omdat er 67 stukjes glas in haar gezicht zaten.

Mahima Chaudhary sprak erover met een portaal en herinnerde zich hoe ze binnen moest blijven zonder zonlicht en UV-licht om haar gezicht goed te laten genezen.

Het ongeluk heeft haar carrière verbroken, omdat ze zich herinnert dat ze in die tijd veel projecten in de pijplijn had die ze moest laten gaan. Mahima Chaudhary kan niet anders dan tranen in haar ogen krijgen als ze terugdenkt aan het incident.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: