Kantoren EBS en SWM gesloten

Enkele burgers waren maandag in de veronderstelling dat zij hun EBS en SWM rekening konden betalen, dit omdat deze bedrijven behoren tot de staatsbedrijven van Suriname alsook nutsbedrijven zijn. Gevoed door de extra service van Telesur om twee van haar kantoren open te houden dachten deze personen dat de overige nutsbedrijven open waren. Dit bleek niet het geval. Zowel bij EBS als SWM kan tot nader order niet aan het loket betaald worden. Hoewel in het digitale tijdperk online betalingen mogelijk zijn valt het voor een groep die nog traditioneel wil betalen zwaar om deze overstap te maken. Een man laat aan de redactie weten dat hij hoopt dat hij zo snel mogelijk weer zijn betalingen kan doen. SWM laat via haar Facebookpagina het volgende weten: “Beste verbruikers, vanwege de aanscherping van de Covid-19 total lockdown maatregelen, zullen onze kantoren ingaande maandag 8 juni 2020 gesloten zijn voor het publiek. Betaling van uw waterrekeningen kan via de elektronische betaalmogelijkheden  HOP en Internet en mobilebanking”.

Ook EBS maakt het volgende bekend; “Alle EBS incasso-/betaalkantoren en overige dienstverleners zijn ingaande vrijdag 05 juni t/m donderdag 11 juni a.s. gesloten. EBS adviseert klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de girale betaalmogelijkheden”.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: