Janhvi Kapoor starrer ‘Gunjan Saxena; The Kargil Girl’ in première op Netflix

‘Gunjan Saxena: The Kargil Girl’, met Janhvi Kapoor in de hoofdrol, zal in première gaan op Netflix. Dit is formeel via hun Twitter account aangekondigd dinsdag.

Deze film is een gezamenlijke productie van Dharma Productions en Zee Studios. Ook Pankaj Tripathi en Angad Bedi hebben er rollen in als respectievelijk vader en zoon.

Het Sharan Sharma regieproject is een biopic over het leven van de pilote Gunjan Saxena, die samen met Srividya Rajan de eerste vrouwelijke Indiase gevechtspiloten waren die een oorlogszone betraden. Gunjan redde soldaten gedurende de Kargil oorlog in 1999 en mocht de Shaurya Vir award in ontvangst nemen voor haar getoonde moed in oorlogstijd. Karan Johar is de producer van de film.

De opnamen ervan begonnen in Lucknow in februari 2019. Eerder zou het moeten uitkomen op 24 april 2020. Dit ging echter niet door vanwege de periode van afsluiting in verband met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: