Overval tijdens totale lockdown bij rijstbedrijf

De politie van Keizerstraat kreeg tijdens de totale lockdown en wel op dinsdag 9 juni omstreeks 05.30 uur een melding van een gewapende roofoverval bij een rijstbedrijf aan de Tourtonnelaan.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat vier criminelen, van wie twee gewapend met jachtgeweren met afgezaagde loop en met een koevoet, het bedrijfsterrein zijn opgegaan. Zij hebben de dienstdoende wachter onder schot gehouden en hem mishandeld en beroofd van zijn persoonlijke spullen. Nadien hebben de daders de bewaker gekneveld achtergelaten in de toiletruimte. Hierna hebben de overvallers zich toegang verschaft tot het bedrijfspand.

Het kantoor is compleet overhoop gehaald. Wat de criminelen exact hebben weggenomen van het bedrijf is nog niet bekend. Van de wachter is een geldbedrag SRD 600,- en een mobiele telefoon buitgemaakt. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: